nieuws

Plaza test ‘all you can eat’-concept

Bedrijfsvoering

Plaza is in een aantal cafetaria’s een proef gestart met het All you can-eat concept. ‘We willen optimaal inspelen op de behoefte van de klant en daar past dit concept bij’, zo legt formulemanager Arend-Jan Diephuis uit.

Plaza test ‘all you can eat’-concept

In 2013 introduceerden cafetaria Friet&Zo in Tilburg en top 100-cafetaria Klaas Vaak in Sliedrecht het onbeperkt eten voor een vaste prijs. Enkele Plaza-ondernemers volgen deze voorbeelden, zo bevestigt formulemanager Arend-Jan Diephuis aan Snackkoerier.

Onbeperkt eten voor vast bedrag

Sinds zaterdag 1 februari kunnen klanten van onder andere Plaza ’t Snackhuus in Ruurlo en Plaza De Lelie in Maarssen onbeperkt eten voor een vast bedrag. Vorig jaar november startte Plaza Stadskanaal (ook) met het concept.

Meer traffic en omzet

Diephuis laat aan Snackkoerier weten dat de ondernemers zelf bepalen of ze meedoen en – zo ja – onder welke voorwaarden. ‘We volgen de ontwikkelingen nauwlettend.’

Meer over de proef van Plaza in de volgende uitgave van Snackkoerier, verschijningsdatum 15 februari.

Praat mee over dit onderwerp via ons platform Connect: ‘Heeft all you can eat toekomst in cafetaria’s?‘.

Bekijk hier een video-interview met Klaas Veldhuis van Cafetaria Klaas Vaak in Sliedrecht.

Reageer op dit artikel