nieuws

Nieuwe eigenaar voor Snacktaria Hans van Vugt

Bedrijfsvoering

Snacktaria Hans van Vugt in Oss gaat over in andere handen. Eigenaar en naamgever Hans van Vugt heeft zijn cafetaria verkocht aan de Vietnamese ondernemer Teo Le. Maandag 24 februari vindt de overdracht plaats.

Nieuwe eigenaar voor Snacktaria Hans van Vugt
website Snacktaria Hans van Vugt

De 58-jarige Hans van Vugt werd in 1980 eigenaar van Snacktaria Hans van Vugt. Hij nam de cafetaria over van zijn vader, die er in 1960 startte met – toen nog – een houten frietkot. Door de verkoop is de cafetaria na 54 jaar niet meer in handen van de familie.

Overname

Van Vugt koos voor verkoop nadat een voormalig medewerker uiteindelijk afzag van een overname. Hij schakelde een horecamakelaar in en die slaagde erin de cafetaria in iets meer dan twee maanden te verkopen.

Columnist

De bekende snackbarondernemer was jarenlang columnist voor Snackkoerier. Zijn bijdragen werden zelfs gebundeld in een boek ‘Met een vette knipoog’.

Maandag 24 februari vindt de sleuteloverdracht plaats. Vanaf dat moment is de bekende Brabantse cafetaria in handen van de Vietnamese ondernemer Teo Le.


In de komende editie van Snackkoerier, verschijningsdatum 1 maart, komt Hans van Vugt uitgebreid aan het woord over (de redenen voor) de verkoop.

Reageer op dit artikel