nieuws

Cafetaria Bootcamp: optimaliseer exploitatie

Bedrijfsvoering

Optimaliseer de exploitatie van uw cafetaria tijdens de Cafetaria Bootcamp van Snackkoerier op maandag 14 april. Ondernemers kunnen deelnemen aan vier interactieve workshops die inspiratie en inzicht geven in communicatie, uitstraling, personeel en versproducten.

Cafetaria Bootcamp: optimaliseer exploitatie

De Cafetaria Bootcamp van Snackkoerier is bedoeld voor ondernemers die (nog) meer willen halen uit de exploitatie van hun bedrijf.

Workshops

Dat gebeurt door middel van vier interactieve en inspirerende managementworkshops op het gebied van communicatie, uitstraling, personeel en versproducten.

Abonnees Snackkoerier

Abonnees van Snackkoerier krijgen tot 1 maart een vroegboekkorting van €10 op hun inschrijving.

Dat betekent dat ondernemers slechts €29 (exclusief btw) betalen voor de workshops, een lunchbuffet en een borrel.

Milo Berlijn

Dagvoorzitter is Milo Berlijn, die onder andere op ludieke wijze de sessies in de vorm van praktische voorbeelden en rollenspellen introduceert.

De Cafetaria Bootcamp vindt plaats op 14 april in het midden van het land (omgeving Utrecht). De definitieve locatie wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. Niet-abonnees betalen €99 (exclusief btw) om deel te nemen.

Programma

Meer weten? Bekijk het Cafetaria Bootcamp-dossier. Het programma is hier te bekijken. Direct inschrijven en profiteren van de vroegboekkorting, kan hier.

Meer over de Cafetaria Bootcamp in de Snackkoerier-editie van 1 maart.

Reageer op dit artikel