nieuws

Bobslee-video van KFC slaat aan

Bedrijfsvoering

Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een nieuwe, opvallende video toegevoegd aan haar campagne #HowDoYouKFC. In de video is te zien hoe een bobsleeteam tijdens een snelle race gefrituurde kip van KFC eet.

Bobslee-video van KFC slaat aan

De video op YouTube is binnen een week al ruim 160.000 keer bekeken. Te zien is hoe tijdens een afdaling een passagier achter de stuurman bij hoge snelheid af en toe een stukje kip eet. Doel van de video is om de Go Cup, een handige meeneem bak van KFC, te promoten.

De video maakt deel uit van de campagne #HowDoYouKFC. In deze serie is onder ook een video te zien waarbij een schansspringer tijdens zijn sprong in de lucht aan het eten is. Deze video, die op 8 februari is gepubliceerd, is al bijna 400.000 keer bekeken.

Reageer op dit artikel