nieuws

Vierkante frikandel blijkt niet zo nieuw

Bedrijfsvoering

De vierkante frikandel die Vanreusel op de Horecava introduceerde blijkt samen met de Rotterdamse keten Bram Ladage ontwikkeld. Die had de vierkante snack al eerder, tot 2001, op het menu staan.

Vierkante frikandel blijkt niet zo nieuw

Dat blijkt uit een persbericht van Bram Ladage.  De versefrietketen zegt daarin dat het oorspronkelijke idee bij hen vandaan komt. ‘Tot 2001 hebben wij jaren lang vierkante frikandellen gehad die bij  Den Eijnden snacks werden geproduceerd’, vertelt Rocco Ladage, ‘nu de hang naar echt en authenticiteit steeds groter wordt wilden we ook graag ‘onze’ vierkante frikandel weer terug. Samen met Vanreusel hebben we weer een vierkante frikandel weten te creëren, met de oorspronkelijke smaak van toen, en een hoogwaardige receptuur. Op de vorm hebben we geen patent, maar het is wel een echte Bram Ladage frikandel geworden’, zegt Rocco.

Hij is trots dat Vanreusel hem ook in assortiment heeft genomen: ‘Dat Vanreusel hem ook in hun assortiment heeft opgenomen zien wij als een compliment voor ons idee. Of het aan de vorm of de kwaliteit van de frikandel ligt weten we niet, maar we zijn sindsdien wel meer frikandellen gaan verkopen’, aldus Ladage.

Reageer op dit artikel