nieuws

Veel aandacht voor verpakkingsfoto McGenius

Bedrijfsvoering

McDonald’s lijkt bezig te zijn met het ontwikkelen van een opvallende verpakking voor een compleet menu. Afgelopen week plaatste de fastfoodgigant een foto van de McGenius op haar Facebookpagina. De foto zorgde voor veel speculaties en aandacht.

Veel aandacht voor verpakkingsfoto McGenius

Op de foto is te zien hoe de verpakking stapelbaar is en drinken, een burger, friet en saus handig in elkaar schuift. De foto werd zondag 19 januari geplaatst op de Facebookpagina van McDonald’s Nieuw-Zeeland.

Het hoofdkantoor van McDonald’s in Nieuw-Zeeland wil vooralsnog niet ingaan op persvragen over de nieuwe verpakking. Elders op internet verschijnen berichten dat de McGenius voorlopig niet wordt geïntroduceerd. Feit is wel dat de vermeende verpakkingsnoviteit veel aandacht krijgt op sociale media. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de schimmigheid over de McGenius bewust voor een buzz moet zorgen.

Reageer op dit artikel