nieuws

Uitgebrande snackbar heropent in jubileumjaar

Bedrijfsvoering

Louis Vink maakt zich op voor een bijzonder jubileum. Vorig jaar november werd zijn snackbar De Kemphaan in Zwaanshoek door een brand verwoest. In maart of april hoopt de ondernemer te heropenen, juist in het jaar dat hij het 40-jarig jubileum viert.

Uitgebrande snackbar heropent in jubileumjaar

De in november door brand volledig vernielde snackbar De Kemphaan gaat opnieuw open, zo schrijft Dichtbij op de website. Volgens het artikel werd door kortsluiting in de koeling de zaak volledig in de as gelegd.

Deuren weer open

‘Als alles meezit, gaan de deuren in de loop van maart of april weer open’, zo wordt eigenaar Louis Vink geciteerd.

Extra bijzonder is het moment waarop dat dit gebeurt. ‘2014 is namelijk een jubileumjaar’, aldus Dichtbij.nl, want Vinks broer Bob begon veertig jaar geleden met een rijdende kraan.

Activiteiten

Een jaar later verhuisde De Kemphaan naar de huidige plek aan het begin van de Bennebroekerweg, en nog eens twintig jaar later werd Louis Vink de eigenaar.

Hij is van plan het jubileum te gaan vieren met veel activiteiten in en om de zaak.

Water en gas

Over de vernieuwde zaak schrijft Dichtbij: ‘Het wordt een modern, fris uitziend gebouwtje in de kleur antraciet waarin zowel de opslagruimte als de opslag onderdak vinden’.

Ook nieuw: er wordt water en gas aangesloten, zodat gasflessen tot het verleden gaan behoren.

Pleisterplaats

Snackbar De Kemphaan is volgens het artikel een begrip in de wijde omgeving. Het is pleisterplaats voor fietsers en automobilisten die en toeristische route rijden, maar heeft ook ‘zowat het hele dorp’ als vaste klant.

Meer over de heropening in de komende uitgave van Snackkoerier.

Reageer op dit artikel