nieuws

Houwers Holtackers heet voortaan Houwers Groep

Bedrijfsvoering

Hygiënebureau Houwers Holtackers heet voortaan Houwers Groep. Met de naamsverandering verhuisde het bedrijf ook naar een nieuw pand.

Houwers Holtackers heet voortaan Houwers Groep

Het keurings- en adviesbureau uit Geldermalsen was in de bestaande huisvesting uit het jasje gegroeid. En de naam voldeed al jaren niet meer met Toos Houwers als enig directielid/eigenaar. Het nieuwe pand biedt ruimte voor groei voor het bedrijf dat nu 14 medewerkers telt. Houwers verwacht in de toekomst (2020) naar zo’n 30 medewerkers te groeien met het door de NVWA erkende en geaccrediteerde inspectiebureau. Debet aan de groei is ook het zelfcontrolesysteem waarbij bedrijven die een zogenaamde ‘groene code’ ontvangen geen of amper inspecties van de NVWA krijgen.

Reageer op dit artikel