nieuws

Heroïne verkocht via Happy Meals

Bedrijfsvoering

Een medewerkster van een restaurant van McDonald’s in de Amerikaanse stad Pittsburgh (Pennsylvania) is gearresteerd omdat ze heroïne heeft verkocht. De vrouw verstopte de drugs in de welbekende Happy Meals, populair bij kinderen, zo meldden Amerikaanse media.

Heroïne verkocht via Happy Meals

De medewerkster werd betrapt door undercoveragenten die deden alsof ze de heroïne wilden kopen. Ze reden door de McDrive en bestelden de drugs middels de codevraag ‘Ik wil speelgoed bestellen’. De politie trof vervolgens tien zakjes met heroïne aan in de afgegeven doos en nog eens 50 zakjes die de vrouw op zak had.

De politie denkt niet dat deze drugszaak in verband staat met de vervuilde drugs die rondgaan in Pennsylvania. Het gebruik van met fentanyl vermengde heroïne heeft de laatste tijd aan 22 mensen het leven gekost.

Reageer op dit artikel