nieuws

FEBO op 24 vestigingen in Amsterdam

Bedrijfsvoering

Met de opening van een Febo in Amsterdam Westpoort komt de van origine Amsterdamse keten op een totaal van 24 vestigingen in de hoofdstad.

FEBO op 24 vestigingen in Amsterdam

De nieuwe vestiging is onderdeel van een bedrijfspand dat ligt op het industrieterrein Westpoort en is makkelijk bereikbaar vanaf de nieuwe snelweg A5. Het is de 24-ste in Amsterdam van de keten die in heel Nederland nu 64 vestigingen  telt. De nieuweling werd in vier weken uit de grond gestampt. Franchisenemers  Astrid Keessen en Dennis Peereboom hebben er zin in, meldt het persbericht. ‘Het aanbod van kwalitatief hoogwaardige snacks en frites is zeer laag in deze omgeving. Klanten zijn er vanaf de A5 zo en kunnen gratis parkeren.’

Reageer op dit artikel