nieuws

Domino’s Pizza viert 25 jaar Nederland met korting

Bedrijfsvoering

Domino’s Pizza viert deze maand de 25-jarige aanwezigheid in Nederland met een kortingsactie van, hoe kan het ook anders, 25 procent.

Domino’s Pizza viert 25 jaar Nederland met korting

Op  16 januari is het 25 jaar geleden dat eerste vestiging van Domino’s Pizza in Nederland opende. De keten viert dat van 6 tot en met 31 januari met een kortingsactie. Klanten die online bestellen op Domino’s.nl krijgen 25 procent korting op de pizza’s en overige producten. Bovendien worden voor het betalen via iDeal geen transactiekosten meer berekend. Ook berekent de website automatisch wat goedkoper is, gebruik maken van bijvoorbeeld een maandagaanbieding of de tijdelijke korting van 25 procent. Domino’s telt inmiddels 144 zaken in Nederland.

Reageer op dit artikel