nieuws

Burger King viert jubileum met gratis Whopper

Bedrijfsvoering

Burger King bestaat zestig jaar. Om dat te vieren trakteert de hamburgerketen de komende tijd op gratis Whoppers.

Burger King viert jubileum met gratis Whopper

Koop een Whopper en krijg er een gratis. Gasten krijgen bij de deelnemende restaurants de gratis hamburger ook bij een Whopper-menu of een double- of triple Whopper. Zo lang als  de  voorraad strekt, zegt de keten op haar website.

De in 1954 door Jim McLamore en David Edgerton in Florida opgerichte keten viert met de actie het zestigjarig bestaan. Via de speciale webpagina kunnen consumenten via Twitter of Facebook uitnodigen voor een gratis hamburger.

Het is niet voor het eerst dat de Whopper gratis wordt weggegeven. Studenten kunnen iedere woensdag een tweede Whopper gratis krijgen. En eerder, in 2012, werd bij het 55-jarig bestaan van de Whopper een soortgelijke actie gehouden.

Reageer op dit artikel