nieuws

Binnenkort met mobiel snacks trekken bij Febo

Bedrijfsvoering

Bij Febo kun je binnenkort betalen met je mobiel. Dat blijkt uit een video op YouTube waarin een bezoeker met een app van èM!Payment een snack uit de muur trekt.

Binnenkort met mobiel snacks trekken bij Febo

Uit de video blijkt dat Febo samenwerkt met èM!Payment. Een betaalprovider die tot nu toe vooral betalingen in webshops mogelijk maakte maar nu ook met een app komt. Het is een kwestie van scannen van een QR-code om te betalen, zo blijkt uit de video.  Je scant de QR-code op de snackautomaat, vult een eigen persoonlijke code in, en je kunt het snackloketje openen. De persoonlijke code moet bij een eerste betaling worden aangemaakt.

Zo gedane aankopen worden periodiek van een betaalrekening afgeschreven. Je hebt, zoals op de site van èM!Payment beschreven, dus geen elektronische portemonnee waar je saldo op moet storten. Op de site van èMPayment staat dat de app binnenkort beschikbaar wordt. Wanneer dan precies betaald kan worden bij Febo, wordt niet gemeld.

Reageer op dit artikel