nieuws

Weer brand bij Plaza Select

Bedrijfsvoering

Jack van Hal, ondernemer van Plaza Select in Boxtel, kreeg deze maand voor de tweede keer in korte tijd te maken met de gevolgen van een brand. ‘Dit kan niet waar zijn, was mijn eerste reactie’.

Weer brand bij Plaza Select
Bert Jansen

In het weekend van 6 december loopt Plaza Select in Boxtel grote schade op door een brand in het naastgelegen eethuis. Daar werd een molotovcocktail naar binnen gegooid. Het eethuis en de bakkerij ernaast brandden volledig af. Het pand van de cafetaria is ontzet en heeft roet- en waterschade opgelopen.

Tweede brand

‘Weer brand. Dat kan niet waar zijn, was mijn eerste reactie’, laat Jack van Hal desgevraagd weten. In 2011 werd de cafetaria ook al getroffen door een grote brand en werd toen volledig verwoest. Drie maanden later kon de compleet nieuw opgebouwde zaak worden geopend.

Deze keer moet alles gestript worden. De apparatuur moet gereinigd en gecontroleerd worden en met een bouwtechnische keuring moet blijken of het pand behouden kan blijven. ‘Daar ga ik vooralsnog vanuit, maar met het herstel en de opbouw van een nieuwe zaak ben je al snel enkele maanden verder.’

Reageer op dit artikel