nieuws

TGI Friday’s wil vestigingen in Nederland

Bedrijfsvoering

De Amerikaanse fast casual keten wil vanuit Amerika de oversteek maken naar Nederland. Franchiseconsultant Koelewijn & Partners is op zoek naar een master franchisenemer.

TGI Friday’s wil vestigingen in Nederland

De Amerikaanse keten TGI Friday’s zoekt een partner die in Nederland die meerdere casual dining restaurants op franchisebasis wil exploiteren, zo is te lezen op de site van Koelewijn & Partners. De keten exploiteert zo’n 500 restaurants in de  VS en 400 daar buiten. De keten is de laatste  jaren flink gegroeid buiten de thuismarkt VS.

TGI Friday’s is eigendom van de Carlson Group. Dit Amerikaanse bedrijf, gevestigd in Carrollton, Texas, is een wereldspeler op het gebied van hospitality en is naast TGI Friday’s eigenaar van onder meer de bekende reisorganisatie Carlson Wagonlit Travel en de succesvolle hotelketens Radisson en Park Plaza.

Reageer op dit artikel