nieuws

Smulwereld Emmerhout weer overvallen

Bedrijfsvoering

Smulwereld Emmerhout in Emmen is binnen een maand twee keer overvallen. De overval van 10 december mislukte dankzij maatregelen die getroffen zijn na de eerste overval op 17 november.

Smulwereld Emmerhout weer overvallen

Bij de eerste overval werd de inhoud van de kassa buitgemaakt. De overval op dinsdag 10 december mislukte doordat de deur al dicht zat. Net na 21.00 uur waren de laatste klanten vertrokken en was de deur op slot gedaan door de medewerkers. Twee mannen stonden aan de deur te rammelen en hadden een pistool bij zich. Ze zetten het op een lopen toen er niet werd opengedaan.

Getuigen zagen twee gemaskerde en gewapende mannen voor de deur staan en seinden de politie in. De politie kon even later de vermoedelijke daders aanhouden. Eigenaar Michael Schimmel overweegt om een beveiliger neer te zetten.

Reageer op dit artikel