nieuws

Kwalitaria steunt 3FM Serious Request

Bedrijfsvoering

Cafetaria’s van Kwalitaria steuen dit jaar weer de actie van 3FM Serious Request. Kwalitaria hoopt met de actie duizenden euro’s te kunnen schenken aan de actie tegen kindersterfte als gevolg van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Kwalitaria steunt 3FM Serious Request

Kwalitaria komt in actie voor Serious Request vanaf 16 december. Elke gast krijgt bij de bestelling een kraskaart met een code. Als gasten deze code en hun gegevens invullen op de website www.kwalitaria.nl/SR2013 wordt door Kwalitaria € 0,50 gedoneerd aan 3FM Serious Request. Gasten krijgen voor hun deelname een voucher voor een kleine milkshake voor 1 euro. Ook maken ze kans op een Mama Sopa zeeppakket.

‘Zo hopen we enkele duizenden euro’s voor het goede doel binnen te halen. Vorig jaar konden we € 1.600 doneren! Dit jaar hopen we 5.000 inschrijvingen binnen te halen.’

De actie loopt tot 31 december. Het geld komt ten goede aan de bestrijding van kinderstefte als gevolg van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. De ondernemers van Kwalitaria willen hier graag een steentje aan bijdragen.

Reageer op dit artikel