nieuws

Vegetarische Snackbar wint ‘veganisten-award

Bedrijfsvoering

De Vegetarische Snackbar in Den Haag is uitgeroepen tot Beste Vegan Friendly Restaurant van Nederland. Een flink succes voor eigenaar Jurgen Verwoerd, die het bedrijf april dit jaar startte.

Vegetarische Snackbar wint ‘veganisten-award

De Vegetarische Snackbar was de overduidelijke winnaar in de categorie Beste Vegan Friendly Restaurant, meldt de Nederlandse Vereniging voor Veganisme op haar website. Het bedrijf van Jurgen Verwoerd kreeg de meeste stemmen in de verkiezing die oktober van start ging.’ Zowel de locatie als het aanbod van de Vegetarische snackbar blijkt een groot succes’, geeft de vereniging als verklaring voor de winst. In totaal zijn meer dan 2500 stemmen uitgebracht in verschillende categorieën.  Verwoerd kreeg de Award uitgereikt op 1 november, Wereld Veganismedag.

Verwoerd is trots op de  prijs vertelt hij in een videoreportage op Omroep West. Volgens hem is de prijs te danken aan het betrekken van de gast bij de zaak. ‘We laten ze proeven en doen daar ook wat mee.’

De Vegetarische Snackbar valt op met een ruim aanbod veganistische producten waarin geen dierlijke producten zijn verwerkt, ook geen eieren of zuivel. Verwoerd biedt onder meer met zijn broodje ‘Karma’ een veganistische variant van shoarma aan.

Rondom de opening in april wist de Vegetarische Snackbar een mediahype te genereren doordat Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren de zaak opende.

Reageer op dit artikel