nieuws

Subway op 150 vestigingen in Nederland

Bedrijfsvoering

Broodjesketen Subway opent in december de 150-ste vestiging in Nederland. De vestiging komt in Alphen aan den Rijn.

Subway op 150 vestigingen in Nederland

De 150-ste vestiging opent 4 december in winkelcentrum Groot Baronie en wordt uitgebaat door franchisenemr Nico van Rijn, meldt Out of Home. De zaak wordt geopend door wethouder wethouder Tseard Hoekstra van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Subway maakt groeispurt

De van oorsprong Amerikaanse broodjesketen groeit de laatste jaren snel in ons land. Vorig jaar april werd de grens van 100 vestigingen gepasseerd. In  februari vvan dit jaar werd de grens van 125  geslecht. Nu, nog geen tien maanden later, staat de teller al op 150. De eerste Subway in Nederland opende in 200 de deuren in Eindhoven.

Reageer op dit artikel