nieuws

Eis van vier jaar tegen cafetariaovervaller

Bedrijfsvoering

Justitie heeft vier jaar cel geëist, waarvan een voorwaardelijk, tegen een 20-jarige cafetariaovervaller voor een overval op snackbar Anton in Bergen op Zoom.

Eis van vier jaar tegen cafetariaovervaller

Het bleef bij de overval overigens bij een poging tot omdat de uitbater zich hevig verzette tegen de overvaller en een nog onbekende mededader meldt BN/De Stem.  De overvallers hadden paintguns bij zich waarmee ze de eigenaar en zijn vrouw bedreigden. De uitbater gooide eerst met dienbladen en ging vervolgens de daders te lijf met kokend frituurvet.  Die kozen het hazenpad.

Overigens kreeg de overval enkele weken later nog een raar staartje toen de 20-jarige overvaller hevig toegetakeld in de cafetaria werd gedumpt. De drie manen die daarvoor werden vervolgd door justitie zijn vorige maand vrijgesproken. Justitie is  daartegen in hoger beroep gegaan.

Reageer op dit artikel