nieuws

Domino’s opent eerste pizzaslice-winkel in Amsterdam

Bedrijfsvoering

Domino’s opent morgen in het toeristische centrum van Amsterdam een vestiging die geheel gericht is op de verkoop van slices. In tegenstelling tot ‘normale’ vestigingen wordt vanuit deze locatie niet bezorgd.

Domino’s opent eerste pizzaslice-winkel in Amsterdam

De vestiging aan de Lange Niezel in hartje Amsterdam is de eerste in Nederland die niet bezorgt. Naast pizza’s worde er ook kipproducten, pasta, koffie en andere producten uit het Domino’s-assortiment verkocht.

Volgens Domino’s-ceo (Nederland) André ten Wolde bliijft het niet bij deze ene vestiging die zich exclusief richt op sliceverkoop. ‘Het succes van Domino’s pizzaslice vestigingen in andere landen geeft veel vertrouwen en ik verwacht dat er ook in Nederland nog vele zullen volgen’.

Domino’s groeit snel

Met de opening van deze vestiging komt het totaal aantal Domino’s vestigingen in Nederland op 142. In december opent Domino’s nog twee vestigingen. Dat maakt Domino’s volgens eigen zeggen na Jumbo tot de snelst groeiende franchiseformule van Nederland. ‘Wij zijn heel erg blij met de ontwikkelingen binnen Domino’s Nederland’ , meldt Ten Wolde in een persbericht.

De pizzaslice vestiging aan de Lange Niezel in Amsterdam is elke dag van 10.00 tot 03.00 uur geopend en in het weekend tot 05.00 uur.

Reageer op dit artikel