nieuws

Bagels & Beans nummer 55 in Hoofddorp

Bedrijfsvoering

De formule Bagels & Beans opent komende week haar 55ste vestiging. De nieuwe zaak komt in Hoofddorp, in het overdekte winkelcentrum De Vier Meren. Franchisenemer Pakhang Chau gaat de zaak runnen. Er staan nog drie nieuwe Bagels & Bean zaken gepland.

Bagels & Beans nummer 55 in Hoofddorp

De drie nieuw te openen vestigingen komen in Nieuwegein, Amsterdam IJdorp en Amsterdam, Willen de Zwijgerlaan. De laatste gaat dit jaar nog open, de overige twee staan voor begin 2014 gepland. Bagels en Beans laat weten met nog meer locaties bezig te zijn, maar daar nog geen concrete gegevens over te kunnen melden.

Roer om

De 55ste vestiging van Bagels & Beans in Dordrecht krijgt een ondernemer die voorheen in een andere sector actief was. ‘Ik heb het roer omgegooid en gesolliciteerd naar de functie,’ zegt Pakhang Chau. ‘Ik zorg ervoor dat we goed voorbereid zijn zodat we na de opening iedereen in Hoofddorp blij kunnen maken met onze lekkere bagels, koffies en sappen.’

Franchisenemer Pakhang Chau: “Mijn eerste Bagels & Beans ervaring herinner ik me nog goed. Dat was in Leiden. Ik bestelde bij binnenkomst een Cola light, maar deze hadden zij niet in het assortiment. Hierna werd ik pas echt wakker en keek ik nog eens goed rond. Ik las de menukaart en begreep meteen de keuze van het merk.

Rookkippetje

De nieuwe Bagels & Beans vestiging wordt geopend in winkelcentrum De Vier Meren. Hierdoor kun je het hele jaar op het terras zitten en tussen het winkelen door bijvoorbeeld een grote cappuccino bestellen. De vestiging bevindt zich midden in het winkelcentrum, en is als ‘losse unit’ vanuit alle kanten zichtbaar.

Het assortiment van B&B bestaat bijvoorbeeld uit de bagel ‘rookkippetje’ of ‘hass’ (met avocado en tomaat), en elk kwartaal een seizoensbagel, nu is dat de bagel met vegetarische kip saté van de Vegetarische Slager. Ook verkrijgbaar: diverse koffies en versgeperste groente- en fruitsappen.

Reageer op dit artikel