nieuws

Veiligheidsweek van start bij Verhage

Bedrijfsvoering

De week van de veiligheid had voor de fastservicesector afgelopen maandag haar aftrap bij cafetariaketen Verhage. Franchisenemers van de keten volgden als eerste een overvalpreventietraining.

Veiligheidsweek van start bij Verhage

Afgelopen maandag kregen achttien franchisenemers van Verhage een overval preventietraining. Met daarbij onder meer een rollenspel als simulatie van een overval (foto). Later deze maand zijn nog eens 35 franchisenemers aan de beurt. ‘Als franchiseorganisatie zijn we enthousiast over de ondersteuning die KHN heeft geboden met deze overvaltraining. Voor ondernemers is veiligheid een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering en dan is het goed om voorbereid te zijn op het ergste wat je kan overkomen als ondernemer’, aldus Martien Assenberg van Verhage Franchise Support.

De training is gehouden in het kader van de Week van de Veiligheid die in Den Haag is afgetrapt door staatsecretaris Fred Teeven.

KHN houdt de komende maanden samen met Risicomanagement Nederland BV vijftig overvaltrainingen door het hele land. Deze week zijn er al 26 trainingen. De trainingen in overvalpreventie zijn gratis te volgen voor leden van KHN. Aanmelden via KHN.

Reageer op dit artikel