nieuws

Kwart bestellingen JustEat.nl via mobiel

Bedrijfsvoering

Het aantal eetbestellingen bij JustEat.nl is de afgelopen twee jaar met 300% toegenomen. In het derde kwartaal van dit jaar bestelde meer dan een kwart (26%) op JustEat.nl via een smartphone of tablet.

Kwart bestellingen JustEat.nl via mobiel

JustEat.nl laat weten dat het verwacht dat in 2015 mobiel de meest populaire bestelwijze is bij de online maaltijdservice. Ze baseert deze voorstelling op eigen cijfers over het bestelgedrag van consumenten de afgelopen jaren.

Om mobiele bestellingen verder te stimuleren lanceert JustEat.nl een Android app om het online bestellen ook voor deze mobiele bestellers te vereenvoudigen. Eerder dit jaar lanceerde het als een app voor iPhone-gebruikers. De apps zijn gratis te downloaden.

JustEat.nl telt in ons land meer dan 3.000 aangesloten bezorgrestaurants waaronder onder andere vestigingen van New York Pizza en lokale snackbars en shoarmazaken. Just Eat is actief in dertien landen en is daarmee volgens eigen zeggen het grootste foodportal ter wereld.

Reageer op dit artikel