nieuws

Kwalitaria test nieuwe frites

Bedrijfsvoering

Kwalitaria houdt deze week een test met speciaal voor de formule ontwikkelde frites. De nieuwe frites heeft een ambachtelijker uitstraling en karakter dan de huidig gebruikte frites.

Kwalitaria test nieuwe frites

Acht vestigingen van de keten testen deze week de nieuw ontwikkelde frites en serveren deze aan gasten. De frites is voorafgaand aan deze test door de ondernemers zelf én in een consumentensmaaktest getest. Na de ondernemerstest verzamelt Kwalitaria alle informatie en evalueert het bedrijf de testresultaten.

Op de Kwalitaria Ondernemersdag van 4 november presenteert Kwalitaria de resultaten aan de ondernemers.  ‘De eerste resultaten zijn positief’, meldt marketingmanager Martijn Boone namens formulehuis franchise friendly concepts, het moederbedrijf van Kwalitaria.

Reageer op dit artikel