nieuws

Kwalitaria ’t Centrum snelste stijger Cafetaria Top 100 2013

Bedrijfsvoering

De snelste stijger in de Cafetaria Top 100 2013 is Kwalitaria ’t Centrum uit Oostvoorne. De zaak van Ton en Tea Vis werd door de camera van Snackkoerier overvallen met het nieuws. De echtgenoten waren echter op vakantie waardoor de beide zonen, Joost en Chris verrast werden.

Kwalitaria ’t Centrum snelste stijger Cafetaria Top 100 2013

De definitieve lijst van de Cafetaria Top 100 wordt pas op 28 oktober bekend gemaakt, tijdens een feestelijke uitreiking in Arnhem. Er zijn nu al wel een aantal categorieprijzen uitgereikt. Nadat De KomEet in Schijndel al in het zonnetje werd gezet als Hoogste Nieuwe Binnenkomer, was het nu de beurt van Kwalitaria ’t Centrum. De zaak uit Oostvoorne maakt dit jaar de grootste sprong in de lijst.

Net zoals bij De KomEet wordt de exacte plek op de lijst nog even geheim gehouden tot de uitreiking, maar dat mocht de pret niet drukken. De zonen van Ton en Tea Vis waren uitgelaten. ‘Daar zijn we trots op’, aldus Chris. Zijn broer Joost belde direct naar zijn vader die vakantie aan het vieren was in Spanje. Ton Vis reageerde trots: ‘Daar ben ik heel blij mee.’ De ondernemer had zelfs de tranen in de ogen staan, zo gaf hij toe. ‘Al komt dat omdat ik zojuist vreselijk hard op m’n smoel ben gevallen.’

Reageer op dit artikel