nieuws

Grootste Burger King van Europa in Amersfoort

Bedrijfsvoering

Burger King heeft het grootste restaurant van Europa geopend in Amersfoort. De zaak telt een oppervlakte van 790 vierkante meter en is gevestigd aan de shopping boulevard De Nieuwe Poort. Verder heeft het restaurant een Drive Thru in de parkeergarage onder het gebouw.

Grootste Burger King van Europa in Amersfoort

Met 790 m2 en 226 zitplaatsen is het restaurant in Amersfoort de grootste Burger King van Europa. Burger King biedt hiermee werkgelegenheid aan meer dan zestig personen in Amersfoort en omstreken.

In lijn met het jeugdwerkeloosheidsprogramma van Mirjam Sterk, heeft Burger King reeds 38 nieuwe medewerkers geplaatst bij de nieuwe Burger King in Amersfoort, zo laat de fastfoodketen weten.

Nick Siebring, restaurantmanager van het nieuwe restaurant in Amersfoort zegt benieuwd te zijn naar de reacties over het nieuwe restaurant. ‘Naast het feit dat het gebouw erg mooi ingericht is, is het van alle gemakken voorzien. Voor klanten is er gratis wifi beschikbaar en gratis parkeerplek in de garage onder het gebouw. En natuurlijk zenden wij ook veel Eredivisie-voetbalwedstrijden live uit op de schermen in onze restaurants. Wij zijn er helemaal klaar voor om de eerste gasten te ontvangen’, aldus Siebring.

Een bijzondere toevoeging aan het restaurant is volgens Burger King de Drive Thru in de parkeergarage onder het gebouw. Van de circa 60 restaurants in Nederland is dit het 18de restaurant van Burger King met een drive thru.

Reageer op dit artikel