nieuws

Dorpscafetaria Family Fijnaart naar mooie derde plaats in Cafetaria Top 100 2013

Bedrijfsvoering

Gastvrijheid wordt bij dorpscafetaria Family Fijnaart met hoofdletters geschreven. Henk en Annette van Lenten laten daarmee zien dat een dorpscafetaria tot grote hoogte kan stijgen in de Cafetaria Top 100.

Dorpscafetaria Family Fijnaart naar mooie derde plaats in Cafetaria Top 100 2013

In 2010 maakte Family Fijnaart een entree in de Cafetaria Top 100. De 34-ste plaats van toen is in drie jaar gegroeid naar een derde plaats nu. Die is vooral te danken aan de warme gastvrijheid die de gast ten deel valt. ‘We willen de gasten het gevoel geven dat ze uit eten zijn, maar dan laagdrempelig’, zegt Van Lenten over die gastvrijheid.

Family Fijnaart laat zo zien waar een dorpscafetaria groot in kan zijn. Het bedrijf is sterk betrokken bij de lokale samenleving. Dat uit zich in (softe) sponsoring van allerlei lokale evenementen. Je moet een gewaardeerd onderdeel zijn van de gemeenschap om te kunnen slagen. ‘We komen niet van hier maar zijn snel geïntegreerd’, zegt Annette. ‘We hebben laten zien dat we iets over hebben voor het dorp.’

Om gasten te trekken wordt veelvuldig het actiewapen gehanteerd. Van harde diepe prijsacties tot goedkope maar toch exclusieve menuutjes. Hier ga je voor een zacht prijsje in een vriendelijke atmosfeer echt uit eten. De slechts een paarduizend inwoners tellende kern Fijnaart mag zich gelukkig prijzen met zo’n gastgericht cafetaria in het dorp die ook nog eens een kwaliteitsproduct serveert.

Family Fijnaart
Molenstraat 17
4793 ED Fijnaart
daarblijfjeeten.nl

Reageer op dit artikel