nieuws

Verhage Floriande wint gastvrijheidsprijs

Bedrijfsvoering

Cafetaria Verhage Floriande heeft de zomeractie van mysteryguest en trainingsbureau Gast is Koning gewonnen. Het bedrijf scoorde het hoogst van zo’n 150 beoordeelde horecabedrijven.

Verhage Floriande wint gastvrijheidsprijs

Verhage Floriande van Marco en Gisela Honsbeek is met een score van 98 procent de grote winnaar van de zomeractie van Gast is Koning.  Het mystery guest en trainingsbureau hield de actie om de medewerkers van deelnemende bedrijven gedurende de zomer alert en scherp te houden. De medewerkers kregen naast een oorkonde een prijs van €250 die ze vrij mogen besteden.

De gastvrijheid en klantgerichtheid vielen op.  Speciale wensen, zoals een tonijnsalade zonder rauwe ui, werden zonder problemen apart bereid en geserveerd. De medewerkers attendeerden de mystery guest op de lopende acties, gratis kranten en de mogelijkheid om hun feedback achter te laten op de facebookpagina of via het Uw Mening Telt kaartje van Gast is Koning. Bovendien bedreven ze op een goede manier de adviserende extra verkoop.

Reageer op dit artikel