nieuws

McDonald’s test familiedeal

Bedrijfsvoering

McDonald’s houdt in Amerika een test met een familiebox. Met de ‘Blitxbox’ wil de keten zo prijsbewuste gezinnen lokken om ze dan wat extra’s te verkopen.

McDonald’s test familiedeal

De box bevat twee Quarter Pounders met kaas, twintig kipnuggets en twee medium porties frites. Extra side-dishes (zoals extra frites) en drankjes moeten los worden gekocht. Met de extra verkoop, die wel een hoge marge heeft, is in een lastige markt de omzet op te schroeven.

McDonald’s zegt op Burger Business dat het om een tijdelijke aanbieding gaat. Die ook nog eens vanwege een lokale actie rondom American Football wordt gehouden.  Maar branchekenners verwachten dat de keten het concept uiteindelijk verder zal uitrollen want in Australië zijn deze aanbiedingen zeer succesvol.

Reageer op dit artikel