nieuws

Domino’s Pizza opent deuren

Bedrijfsvoering

Domino’s Pizza organiseert voor aanstaande zaterdag 14 september weer een open dag. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen potentiële franchisenemers en geïnteresseerden een kijkje nemen op het hoofdkantoor in Gorinchem.

Domino’s Pizza opent deuren

Met de open dag wil Domino’s potentiële franchisenemers alle ins en outs laten zien van de formule, maar ook hun gezin is welkom om een kijkje te komen nemen in de keuken. ‘Franchisen is een ‘way of life’ en het is belangrijk dat het gezin ook achter de formule staat’, zegt Anneke de Groot van Domino’s.

Tijdens de open dag kunnen deelnemers presentaties bijwonen, vragen stellen over de zakelijke mogelijkheden en zelf pizza maken. Ook worden er rondleidingen gegeven. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 13 september via de website www.dominos.nl.

Reageer op dit artikel