nieuws

Bezorgbeer opent zestiende vestiging

Bedrijfsvoering

Deliveryketen de Bezorgbeer heeft haar zestiende vestiging geopend. Het is een combinatie met KipKip.nl, het kipconcept van de keten dat als shop in shop wordt uitgerold.

Bezorgbeer opent zestiende vestiging

De zestiende vestiging van de Bezorgbeer is gevestigd in een opvallen hoekpand in Rotterdam Zuid. Maar liefst 25 meter reclameborden sieren de gevel. Mede daardoor is het vanaf de openingsdag, vorige week, al direct druk met afhalers, meldt de keten. ‘De eerste week na opening overtrof alle verwachtingen’, aldus franchisenemers Emile en zijn zoon Estevan Nijland. Het duo wil graag over een aantal weken de bedrijven in onder andere de Waalhaven gaan bezoeken en denkt zelfs al na over lunchbezorging. ‘Zeker voor bedrijven is het makkelijk als ze een adres hebben dat zowel de lunch als het diner verzorgt.’

Het in eigen huis ontwikkelde shop in shop concept KipKip.nl is bij deze vestiging direct geïntegreerd. Deze formule welke momenteel wordt uitgerold opent hiermee zijn 6e locatie.

Reageer op dit artikel