nieuws

Verdachten overval Violier weer vrij

Bedrijfsvoering

De twee verdachten van de overval afgelopen zaterdag op Cafetaria De Violier in Almelo zijn weer vrij. Uit onderzoek van de politie blijkt dat ze niks met de overval hebben te maken.

Verdachten overval Violier weer vrij

Nadat afgelopen zaterdag De Violier even na 22.00 uur was overvallen zetten eigenaren Ilja en Jeroen Olthof foto’s van de daders op Facebook. Mede naar aanleiding van tips die daar op binnenkwamen arresteerde de politie al de volgende ochtend twee mannen die vermoedelijk schuldig zouden zijn aan de gewelddadige overval. Uit onderzoek is echter gebleken dat ze niets met de overval van doen hebben en ze zijn gisteren weer vrijgelaten, meldt RTV Oost.

Teleurgesteld

Jeroen Olthof reageert teleurgesteld op het nieuws. ‘Het was zo’n opluchting. We dachten echt dat de politie ze te pakken had.’ Hij heeft zijn hoop nu gevestigd op het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost. ‘Die gaan er binnenkort aandacht aan besteden. Er zijn ook beelden van een andere cafetariaoverval die waarschijnlijk door dezelfde daders is gepleegd.’

Reageer op dit artikel