nieuws

Nieuwe versie McDonald’s App gelanceerd

Bedrijfsvoering

McDonald’s Nederland heeft een vernieuwde versie van de McDonald’s App gelanceerd. De nieuwe app is flink verbeterd volgens McDonald’s. Nieuw in de app is ‘behavorial targeting’.

Nieuwe versie McDonald’s App gelanceerd

De nieuwe app laat gepersonaliseerde aanbiedingen zien, maakt het mogelijk nog sneller een restaurant in de buurt te vinden en geeft gasten gedetailleerde informatie over de ingrediënten van de producten. Met de app wil McDonald’s het haar gasten zo makkelijk mogelijk maken.

Gepersonaliseerd

Nieuw in de app is ‘behavioral targeting’. Dat betekent dat de app gepersonaliseerde aanbiedingen laat zien op basis van de persoonlijke voorkeuren en het gedrag van de gebruiker, de locatie en het weer. Zo kunnen gasten eenvoudiger bij hun favoriete voordeelbonnen die zijn afgestemd op hun voorkeur.

Reageer op dit artikel