nieuws

McDonald’s verstrekt gratis digitale kinderboeken

Bedrijfsvoering

McDonald’s Nederland introduceert gratis digitale kinderboeken bij iedere Happy Meal. Met deze actie wil de keten kinderen en ouders stimuleren om te lezen. De boeken zijn te downloaden middels een QR-code.

McDonald’s verstrekt gratis digitale kinderboeken

Met drie miljoen gasten per week (in Nederland) hoopt McDonald’s een substantiële bijdrage te kunnen leveren aan het lezen met en door kinderen. Vanaf nu wordt bij iedere nieuwe Happy Meal-actie een nieuw boek aan de online bibliotheek toegevoegd. De boeken zijn vanaf deze maand te downloaden door de QR-code op de Happy Meal-doos te scannen met een smartphone of tablet.

Educatief

De boeken hebben een educatieve insteek en geven leuke en leerzame feitjes over onderwerpen zoals dieren, natuur en wereldsteden. De boeken vervangen het speeltje in het menu niet, maar worden erbij gegeven. McDonald’s introduceert de boeken in 38 landen.

Reageer op dit artikel