nieuws

Vierde vestiging Satebar Erasmus Universiteit

Bedrijfsvoering

In Rotterdam komt een vierde vestiging van de Satebar. De zaak komt in het nieuwe Erasmus Food Plaza op campus Woudestein. Naar verwachting gaat de zaak in november open samen met vijf andere restaurantjes rond een centraal plein.

Vierde vestiging Satebar Erasmus Universiteit

Op deze campus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam wordt een nieuwe variant van de Satebar getest. Het wordt een express concept speciaal ontworpen voor de campussen, stations, winkelcentra en high traffic locaties. Naast Satebar komen er in Erasmus Food Plaza ook New Fork, de combi Frozz & Oodlz, Starbucks en Tosti World.

De Satebar telt tot nu toe drie vestigingen, allen in Rotterdam. De vestiging aan de Rodezand is de eerste vestiging. In 2008 opende de vestiging aan de Karel Doormanstraat. De derde vestiging aan de Witte de Withstraat is in 2011 geopend.

Satebar laat op haar website weten momenteel op zoek te zijn naar franchisenemers voor Amsterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Arnhem, Groningen, Maastricht en Venlo.

Reageer op dit artikel