nieuws

Verhage Kort Ambacht in Opsporing Verzocht

Bedrijfsvoering

Het AVRO-programma opsporing verzocht toont dinsdag 16 juli beelden van een brute overval op Verhage Kort Ambacht in Zwijndrecht. De politie hoopt met het tonen van beelden van de beveiligingscamera’s op tips die naar de overvallers leiden.

Verhage Kort Ambacht in Opsporing Verzocht

Verhage Kort Ambacht van Richard Groeneweg, voormalig nummer een van de Cafetaria Top 100, was zaterdag 8 december het slachtoffer van een brute overval.

Drie met vuurwapens gewapende en gemaskerde mannen eisen geld uit de kassa. Ook willen ze dat het aanwezige personeel de kluis opent. Vanwege de automatische vertraging van 15 minuten besluiten ze dit te laten en gaan er vandoor. Bij de overval raakt niemand fysiek gewond maar de impact is enorm.

Met het tonen van camerabeelden, aankomende dinsdag rond 21.30 uur, hoopt de politie op tips die naar de daders leiden. De beelden zijn een dag later ook te zien op de website op www.opsporingverzocht.nl.

Reageer op dit artikel