nieuws

Burger King opent in Waalwijk naast McDonald’s

Bedrijfsvoering

Burger King heeft maandag 22 juli een vestiging geopend aan de Van Andelstraat in Waalwijk. De nieuwe locatie huisvest naast een McDonald’s. De exploitant van laatstgenoemde fastfoodgigant tekende tevergeefs bezwaar aan tegen de komst, omdat die vreesde voor verkeersoverlast.

Burger King opent in Waalwijk naast McDonald’s
Flickr: sirwiseowl

De opening van de nieuwe vestiging van de Amerikaanse fastfoodketen Burger King in Waalwijk wordt gemeld op de website van het Brabants Dagblad. De kersverse vestiging huisvest aan de Van Andelstraat, aan de snelweg A59 en de provinciale N261.

Bezwaar

In oktober meldde Snackkoerier dat Van Mameren Beheer, exploitant van de McDonald’s-vestiging, bij de gemeente bezwaar had gemaakt tegen de aan Burger King verleende bouwvergunning. De exploitant was niet bang voor omzetverlies, maar vreesde voor verkeersoverlast.

De gemeente Waalwijk deelt die vrees niet. Door het terrein aan te passen, moet er volgens haar genoeg parkeerruimte voorhanden zijn’, aldus het Brabants Dagblad in het artikel.

Reageer op dit artikel