nieuws

Nederlandse ‘Voice’ naar Europese finale McDonald’s

Bedrijfsvoering

Bo Suijkerbuijk uit Roosendaal heeft de Voice of McDonald’s Nederland gewonnen, een zangcompetitie voor medewerkers van McDonald’s restaurants die wereldwijd wordt gehouden.

Nederlandse ‘Voice’ naar Europese finale McDonald’s

Het 23-jarige zangtalent uit Roosendaal (midden op de foto) reist in het najaar naar Londen om zich daar mogelijk tijdens Voice of McDonald’s Europe te plaatsen voor de wereldwijde finale. Bo wordt de komende maanden voorbereid op haar optreden in Londen door Voice of McDonald’s coach Sharon Doorson (links) en zangcoach Jeroen Nap. Naast het winnen van het ticket naar de Europese Voice of McDonald’s in Londen mag Bo een professionele videoclip opnemen. De beste vier uit Europa plaatsen zich voor de wereldwijde finale in 2014 in Orlando in de Verenigde Staten.

Suijkerbuijk werkt als Crewtrainer bij McDonald’s Roosendaal. Doorgaans leidt ze nieuwe medewerkers op. ‘Ik vind het echt super dat ik verkozen ben tot Voice of McDonald’s Nederland en nu begeleid word door professionals als Sharon Doorson en Jeroen Nap’, vertelt Bo. ‘Ik zing al langer in een band, maar weet zeker dat ik nog heel veel kan leren. Ik ga mijn best doen in Londen en strijden voor een plek in de wereldwijde finale.’

De wereldwijde zangcompetitie van de hamburgerketen wordt iedere twee jaar georganiseerd en bestaat inmiddels acht jaar. Alle medewerkers van de 234 Nederlandse restaurants konden een video insturen. Er zijn 69 videoclips ingestuurd en een deskundige jury, met onder andere zangcoach Jeroen Nap, heeft alle Nederlandse inzendingen beoordeeld. Bo Suijkerbuijk werd verkozen tot winnaar en zal zich nu opmaken voor de Europese finale in Londen op 2 oktober.

Marjolein Reijs (rechts), Director Human Resources McDonald’s Nederland licht toe waarom McDonald’s deze zangcompetitie organiseert: ‘Wij vinden talentontwikkeling en opleiding heel belangrijk. Werken bij McDonald’s betekent ontwikkelen, leren en werken. Goed voor nu én voor later. Met de Voice of McDonald’s bieden we unieke talenten binnen onze organisatie de kans om zich verder te ontwikkelen. Bo zal nu dan ook begeleid worden door professionals in aanloop naar de Europese finale in Londen.’

Reageer op dit artikel