nieuws

Kwalitaria doet het beter dan markt

Bedrijfsvoering

Cafetariaketen Kwalitaria presteert 4 tot 5 procentpunten beter dan de out-of-home markt. Dat zei directeur Bas Holshuijsen van franchise friendly concepts (ffc) onlangs tijdens een ondernemersdag van Kwalitaria.

Kwalitaria doet het beter dan markt

Ondanks dit positieve cijfer ziet Holshuijsen voor 2013 echter nog volop gevaren: ‘Dalend consumenten- en fabrikantenvertrouwen, tegenvallende weersinvloeden en aanblijvende recessie zijn geen fijne uitgangspunten voor een gezond bedrijfsresultaat.’  Stilzitten is volgens hem geen optie: ‘Met het onder andere verspreiden van zo’n 2 miljoen voordeelcoupons en  folders we toch een heel goed bedrijfsresultaat tot nu toe weten te behalen. Kwalitaria presteert nu al zo’n 4-5 procentpunten beter dan de markt. Met een nieuwe grootse promotie voor de zomermaanden voor de boeg belooft het een paar interessante maanden te gaan worden.

Reageer op dit artikel