nieuws

Happy Meal krijgt wortelfriet en appelpartjes

Bedrijfsvoering

McDonald’s introduceert volgende week wortelfriet en appelpartjes in Nederland. De gezonde snacks komen als extra keuze in de Happy Meals.

Happy Meal krijgt wortelfriet en appelpartjes

De uitbreiding van de Happy Meals werd gisteren door woordvoerder Eunice Koekkoek bekend gemaakt tijdens een persbijeenkomst in Venlo. Door de uitbreiding met wortelfriet (rauwe wortel in frietvorm) en appelpartjes bevat elk van de vier menustappen nu een verantwoorde keuze. Ze komen als extra keuzemogelijkheid in het Happy Meal menu. Gezonde keuzes variëren van bijvoorbeeld vissticks als snack tot smoothies als drinken en knijpfuit of snoeptomaatjes als dessert.

Met de verantwoorde en gezonde producten wil McDonald’s ook een mogelijk schuldgevoel bij ouders wegnemen. ‘We willen op een speelse manier de keuze voor groenten en fruit vergemakkelijken want naar McDonald’s gaan moet wel een feestje blijven.’

Reageer op dit artikel