nieuws

Druk bezocht Cafetaria 2.0 Event vol praktische tips

Bedrijfsvoering

Bijna tweehonderd bezoekers hebben maandag 27 mei het tweede Cafetaria2.0 Event van Snackkoerier meegemaakt. De ondernemers, hun medewerkers en partners kregen een gevarieerd programma voorgeschoteld vol met tips om hun bedrijfsvoering en rendement te verbeteren.

Druk bezocht Cafetaria 2.0 Event vol praktische tips

De dag startte met een videoreportage over de huidige nummer één in de Cafetaria Top 100, Cafetaria Eethuis van Holst in Dongen. Vervolgens voelde Snackkoeriers hoofdredacteur Martine Zuil drie Cafetaria Top 100 winnaars aan de tand. Aan de hand van een aantal stellingen gingen Hans Boumans van ’t Smulhuis inn Brunssum, Wilma Leijtens van De Vergulden Èrpel in Waalwijk en Dorien van Holst van Cafetaria Eethuis van Holst in discussie met de zaal.

De discussie werd gevolgd door een presentatie van Wenda Kielstra van Consumatics. Zij liet, gelardeerd met praktisch tips, zien hoe je de consument kunt bespelen en verleiden om zo de besteding omhoog te brengen.

Na het eerste deel van het programma waren er bij Van der Valk in Houten drie parallel lopende presentaties. Daarin kwam aan bod hoe ondernemers op diverse vlakken hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Na het middagprogramma gaf Bas van Eekelen van GFK een presentatie van een onderzoek waarin de cafetaria compleet in beeld is gebracht. Wie zijn de gasten en wat kopen ze?

Het programma werd afgesloten door gastvrijheidstrainer Milo Berlijn. Op komische wijze hield hij de aanwezigen een spiegel voor.

Snackkoerier haalde enkele sprekers voor de camera. De video’s en artikelen zijn later vandaag op Snackkoerier.nl te zien.

Reageer op dit artikel