nieuws

Bezorgbeer stapt ook in kip

Bedrijfsvoering

Deliveryketen de Bezorgbeer heeft een eigen shop-in-shop concept voor het bezorgen van kip ontwikkeld. De bezorging heeft plaats vanuit de bestaande vestigingen van de keten.

Bezorgbeer stapt ook in kip

Na een succesvolle pilot bij de Bezorgberen pilot store in Rotterdam-Kralingse Veer is vorige week een tweede shop in shop geopend bij de Bezorgbeer Spijkenisse. De nieuwe formule wordt in de loop van het jaar over alle vestigingen uitgerold. In september 2012 is na ruim een jaar ontwikkelen gestart met de nieuwe formule.

Assortiment

Voor KipKip is een complete lijn gegrilde kipproducten ontwikkeld. Naast de hele of halve kippen staan spicy hotwings, krokante kipschnitzels, malse kipfiletjes en een gezonde salade met gegrilde of krokante kip op het menu.

Bestaande vestigingen rendabeler

De franchisenemers van de Bezorgbeer zijn erg enthousiast over het shop in shop concept. ‘Doordat we gebruik kunnen maken van dezelfde keuken en medewerkers, wordt de vestiging met een minimale investering nog rendabeler. Ook merk ik dat ik een nieuwe klantengroep aanboor met dit concept!’ Aldus Arco van Pieterson, franchisenemer van de Bezorgbeer en KipKip.nl in Spijkenisse.

Opvallende bezorgers

Net als bij de Bezorgbeer, gaan de bezorgers van KipKip.nl opvallend de weg op. Met ludieke witte helmen voorzien van een rode hanenkam vallen ze erg op in het dagelijkse verkeer.

Reageer op dit artikel