nieuws

Tropische dieren bij snackbar Verhage Beverwaard

Bedrijfsvoering

Snackbar Verhage Beverwaard in Rotterdam heeft in de maanden mei, juni en juli heel bijzondere gasten: tropische dieren. Slang, vogelspin, kaaiman, schildpad en schorpioen, allemaal komen ze langs bij de zaak van Wesley Fok.

Tropische dieren bij snackbar Verhage Beverwaard

Eigenaar Wesley Fok heeft de komende maanden tropische weken. ‘Elke twee weken hebben we een ander tropisch dier te logeren in de zaak,’ zegt hij. Waarom? ‘Er bestaan veel vooroordelen over veel van deze dieren, maar er is ook veel interesse. Dat viel me op tijdens een tentoonstelling met Halloween. Daarom leek het me leuk tijdens het tropische thema ook tropische dieren uit te nodigen. Natuurlijk staat de veiligheid van de mensen en de dieren voorop, maar ik organiseer de actie samen met deskundige mensen van PretmetRep. En zij zijn hier experts in.’

Elke 2 weken komt er een ander dier naar het restaurant in Rotterdam, met daarbij de behorende informatie en weetjes over dit specifieke dier. Kinderen kunnen een dierenpaspoort bijhouden en als ze 5 van de 6 dieren hebben gezien krijgen ze een ijsje als beloning.

Om de woensdag komt de verzorger van de dieren om al vragen te beantwoorden en het is mogelijk de dieren vast te houden.

Reageer op dit artikel