nieuws

Subway wil meer vestigingen met drive-thru openen

Bedrijfsvoering

De vorig jaar maart broodjesketen Subway in Alkmaar geopende drive-thru is zo’n succes dat de keten het concept verder wil uitrollen. De keten heeft Amsterdam en Zaandam op het oog voor nieuwe vestigingen met een drive-thru.

Subway wil meer vestigingen met drive-thru openen

De vestiging Alkmaar draait goed en haalt een derde van de omzet uit de drive-thru, meldt Subway development agent Maikel Mienis in de nieuwsbrief van de  Nationale Franchisegids.  Het geeft de  keten zoveel vertrouwen dat het niet bij die ene, vorig jaar maart geopende,  drive-thru-vestiging blijft. Er zijn volgens Mienis concrete plannen voor zeker twee vestigingen. Zo is er een intentie ondertekend voor een vestiging in Zaandam die  volgend jaar het licht moet zien. Daarnaast komt er volgens hem zo goed als zeker een vestiging langs de A5 bij Amsterdam. Daarnaast zijn er volgens hem volop onderhandelingen gaande met projectontwikkelaars. Ook in het Oosten van het land zou een vestiging van een drive-thru op de rol staan.

Reageer op dit artikel