nieuws

McDonald’s open in Apeldoorn Noord

Bedrijfsvoering

In Apeldoorn Noord is dinsdag 28 mei de 234ste vestiging van McDonald’s in Nederland geopend. Als openingscadeau schenkt McDonald’s 50 kinderfeestjes aan Stichting Feestneus, zodat kinderen die normaal hun verjaardag niet kunnen vieren dat nu wel kunnen bij het nieuwe restaurant.

McDonald’s open in Apeldoorn Noord

De franchisenemer van de nieuwe vestiging van McDonald’s is Henk Koning. Hij zegt dat hij 100 banen creëert waarvan tien voor arbeidsgehandicapte mensen.

Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald’s Nederland: ‘Wij investeren dit jaar 45 miljoen euro in werkgelegenheid, innovatie en kwaliteit. Een van deze investeringen is in nieuwe restaurants.’

Over de nieuwe vestiging zegt Sempels ‘het restaurant bevat de laatste innovaties op gebied van duurzaamheid, zoals led verlichting, low oil volume friteuses en twee watervrije urinoirs die goed zijn voor 230.000 liter waterbesparing per jaar.

Reageer op dit artikel