nieuws

McDonald’s kiest beste restaurantmanagers

Bedrijfsvoering

Jeroen Visser en Jeffrey Baardwijkzijn verkozen tot beste restaurant managers van McDonald’s Nederland. Zij ontvingen de Ray Kroc Award2013 uit handen van Jo Sempels, algemeen directeur McDonald’s Nederland en gaan verder naar de Europese verkiezing.

McDonald’s kiest beste restaurantmanagers

Uit alle restaurant managers in Nederland zijn er dertien genomineerd, die vervolgens een presentatie gaven aan de directie van McDonald’s Nederland. De kandidaten zijn beoordeeld op verschillende gebieden zoals managementvaardigheden. Zo moet het restaurant operationeel goed functioneren, met veel tevreden gasten en moeten de verkoopcijfers op orde zijn.

Jeroen Visser (Restaurant Manager van McDonald’s Amsterdam Zuidoost)is verheugd met de prijs: ‘Het is ontzettend eervol en bijzonder om deze award te winnen. Ik werk altijd met veel plezier samen met mijn team. Ik denk dat dit erg belangrijk is om met elkaar goed te kunnen presteren. Daarnaast heb ik veel geleerd van de trainingen die ik kreeg tijdens mijn opleiding tot restaurant manager.’

Ook Jeffrey Baardwijk (Restaurant Manager van McDonald’s Bergen op Zoom) is enthousiast: ‘Het is prachtig om de titel beste restaurant manager van het jaar te krijgen. Ik werk met heel veel plezier bij McDonald’s en heb echt passie voor dit bedrijf. In mijn ogen is dat het belangrijkste recept om goed te kunnen presteren in je werk.’

Naast de Award, die is vernoemd naarMcDonald’s-oprichter Ray Kroc, ontvingen Visser en Baardwijk ook een uitnodiging voor het internationale Ray Kroc Award Gala in Barcelona, met de winnaars uit andere landen.

Reageer op dit artikel