nieuws

Kinderboek cadeau bij een Happy Meal

Bedrijfsvoering

McDonald’s in Oostenrijk geeft bij de Happy Meals in plaats van een speeltje een boek cadeau. Gedurende een maand is er een keuze uit acht titels. Van een boek met weetjes over bijvoorbeeld dieren tot een avonturenboek.

Kinderboek cadeau bij een Happy Meal

Sinds vorige week geeft McDonald’s in Oostenrijk kinderboeken weg bij de  Happy Meals. Kinderen hebben een keuze uit acht boeken. Van een spannende krimi tot boeken met wetenswaardigheden over dieren, bouwmachines of het heelal.

‘Als grootste familierestaurant nemen we onze verantwoordelijkheid en en werken continu aan de ontwikkeling van ons aanbod, dus ook bij het Happy Meal’, zegt Andreas Schmidlechner, Managing Director van McDonald’s Oostenrijk. ‘We willen er aan bijdragen bij kinderen het plezier in lezen op te wekken.’ Het is de tweede keer dat de keten boeken weggeeft bij de Happy Meals. De actie wordt  ondersteund door een boekenclub voor de jeugd en ook de overheid staat in de persoon van de staatssecretaris voor integratie achter de actie.

McDonald’s heeft in Oostenrijk 184 restaurants die vorig jaar bezocht werden door 157 miljoen gasten die goed waren voor een omzet van €548 miljoen.

Reageer op dit artikel