nieuws

Patatterie in Beuningen voor derde keer overvallen

Bedrijfsvoering

Twee medewerkers van cafetaria De Patatterie in Beuningen zijn afgelopen donderdag na sluitingstijd overvallen toen zij het pand verlieten. Het is de derde keer in een paar jaar dat de Patatterie slachtoffer is van een overval.

Patatterie in Beuningen voor derde keer overvallen

Twee medewerkers van de cafetaria waren na sluitingstijd op weg naar hun auto en werden door twee overvallers opgewacht. Onder bedreiging met een vuurwapen eisten ze de tas die de medewerkers bij zich hadden. Daarbij raakte een van de medewerkers gewond. De overvallers gingen er rennend vandoor meldt dagblad De Gelderlander. Een sporenonderzoek van de direct gealarmeerde politie leverde niets op.

De Patatterie was in 2010 en 2009 al eerder het doelwit van overvallers. Van de overval in 2010 staan beelden van de beveiligingscamera’s op internet. Daarop zijn twee met pistolen gewapende overvallers te zien. Een van de twee aanwezige medewerkers lijkt onverstoorbaar met zij werk door te gaan. De andere verzet zich maar maakt uiteindelijk toch de kassa open. De overvaller krijgt tot slot nog een forse duw van de medeweker als hij er met het geld vandoor wil gaan. Daardoor verliest hij een groot deel van de buit zoals op de YouTube-video van de Gelderlander is te zien.

Reageer op dit artikel