nieuws

McDonald’s verandert bestelproces

Bedrijfsvoering

Een bestelling plaatsen bij McDonald’s gaat in de toekomst veel sneller. De hamburgerketen test momenteel het dual-point bestelsysteem bij een restaurant in het Amerikaanse Chicago.

McDonald’s verandert bestelproces

Met de overgang naar het dual-point bestelsysteem zou bestellen een stuk sneller moeten gaan, meldt the Wall Street Journal. Het systeem gaat uit van twee centrale punten aan de toonbank. Bij het eerste punt doet de gast een bestelling, waar hij een bonnetje krijgt met een nummer. Als het eten klaar is, verschijnt het nummer op een display en kan de gast bij het tweede punt zijn bestelling ophalen.

De bedoeling dat McDonald’s vriendelijker en beter georganiseerd over komt op de gasten. Ook zou er minder chaos moeten ontstaan tijdens de bestelprocedure. Vaak weten gasten nu niet waar ze moeten gaan staan na het bestellen.

Het nieuwe systeem (nog zonder displays) wordt momenteel getest bij een restaurant in het centrum van Chicago. Daar bleek het bestellen al een stuk sneller en soepeler te gaan. Het is nog niet bekend of en wanneer McDonald’s het nieuwe proces wereldwijd gaat uitrollen.

Reageer op dit artikel